Munro Avenue Ashburton

Munro Avenue Ashburton

Awaiting town planning decision

Munro Avenue

Scheduled for Completion 2019 / 2020

The brief was to design two contemporary and high quality side by side townhouses to accommodate young families living a modern lifestyle within a Melbourne suburb undergoing strong growth and demographic changes. Each townhouse consists of two levels, four bedrooms, multiple living zones for a growing family and an associated, separate basement car parking.

Inspired by a bird’s nest, the protective and embracing design is one that promotes the notion of home, creating a private yet open environment that connects the inner spaces with the external natural surrounds.

Parkland views to the west required careful consideration to enable the views to be exploited without impacting adjoining properties, or impacting future occupier comfort.

Renders by: CBG

Exterior view

Exterior view

Exterior view

Exterior view

Two contemporary and high quality townhouses inspired by a bird’s nest.